miercuri, 8 decembrie 2010

Fără comentarii?

Constat cu bucurie că-mi vizitaţi blogul, dar am o mare nedumerire : de ce nu comentaţi nimic? Aştept comentariile voastre bune sau rele cu mare nerăbdare. Poate nu vă daţi seama, dar comentariile pozitive îţi dau impulsul de a scrie mai mult, iar cele negative te pot ajuta să scrii mai bine. Fără comentarii am uneori impresia că "vorbesc" singură, nu vă pot percepe ca fiinţe reale, văd doar afişări impersonale de pagină. Vă mulţumesc oricum.

4 comentarii:

  1. buna ziua,

    Foarte multe de invatat din blogul dvs., voi pleca in curand in Cheile Bicazului. Imi puteti spune ce fel de ciuperci pot gasii in acea zona ? Va multumesc! si astept cu nerabdare post-uri noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Poţi găsi multe soiuri de ciuperci acolo, dar m-aş bucura dacă te-ai împrieteni cu buretele ţepos - Hydnum repandum. Până când voi scrie eu despre el, îl poţi căuta pe net. Nu ai cum să-l confunzi : stratul fertil arată ca nişte ţepi (parcă s-a molipsit şi el de la conifere :)). La munte se găsesc şi mult doriţii hribi, iar eu am găsit mulţi, mulţi Plopenchi. Mult succes la cules! Dă-mi şi mie de veste ce-ai găsit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, am găsit azi, bureți puturoși, bip calului,
    As vrea săi gătesc, îmi recomandați o rețeta?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, asa cum am precizat la articolul "Phallus Impudicus", se pot consuma doar in stadiu de "ou" in salate sau se pot conserva ca muraturi.

      Ștergere